субота, 17. септембар 2016.

Jogurt kocke!

Jogurt kocke! 

 Sastojci

  • Preljev
  • 2 crvena preljeva za tortu
  • 5 dcl soka od višnje,ribizla,jagoda      

    Priprema

    1. 1.
      Za biskvit umijesiti maslac, orahe, brašno i šećer, vanilin šećer, to trljati među rukama dok se ne stvore mrvice a zatim dodati jaje i zamijesiti.
    2. 2.
      Tepsiju namazati sa maslacem i rasporediti biskvit i peći 10-tak minuta na 180 stupnjeva da malo potamni.
    3. 3.
      Želatinu pripremiti prema uputama i pustite stajati.
    4. 4.
      Za kremu izlupati slatko vrhnje u čvrsti snijeg, a jogurt, kiselo vrhnje,šećer i van.šećer lagano izmješati.
    5. 5.
      Spojiti slatko vrhnje i jogurt,želatinu otopiti i dodati u smjesu od vrhnja i jogurta, sve lagano izmješati i staviti preko biskvita.
       Ostaviti da se sve dobro ohladi
    6. 6.
      Preljev za torte napraviti prema uputama i preliti preko ohlađene jogurt kreme.

    Posluživanje

    Možete napraviti biskvit samo od maslaca i samljevenog keksa ako ne želite peći,ali nije ni ovako loš,probajte!

Нема коментара:

Постави коментар